A Glassdoor egy amerikai internetes portál munkakeresők és munkaerőkeresők számára. Feladatukat annyira komolyan veszik, hogy immár öt évre visszamenőleg értékeltetik a munkaadókat dolgozóikkal. Idén az élen a Facebook végzett, de a nyakába liheg a McKinsey, a Riverbed Technology és a Bain. Az első tízben futottak még az M. D. Anderson Cancer Center, a Google, az Edelman, a National Instruments, az In-N-Out Burger és a Boston Consulting Group. Nagyon szeretnék ugyan az In-N-Out Burger-ről írni, mert még nem reggeliztem, de mivel Magyarországon még nem csiklandozzák az ízlelőbimbókat, kénytelen leszek kihagyni. A továbbiakban a nálunk is honos multifajták értékeléseiből fogok idézni; ezeket kéne hozzárendelni a vastagon szedett cégekhez. 

best.jpg

1. Pros: Great exposure for young professionals just out of school. Good learning opportunities. Amazing perks and training opportunities.

Cons: Long hours. Too competitive. Too broad of an experience, hard for later career tracks.

2. Pros: Exposure to solving some of the toughest problems of the greatest companies in the world. Awesome brand and exit opportunities.

Cons: Alarming amount of new business coming in from non-core work. Less and less time provided for case teams.

3. Pros: It still feels like the company is run by engineers, even tough it is not really the case anymore. And there is free food, soda and gym membership.

Cons: There is simply too much to absorb. Management quality is clearly below what is required.

4. Pros: They put their employees first. It is technically challenging, but not overly demanding.

Cons: They don't have some of the nice perks that some fast-growing tech companies have.


Érdekel az angol gazdasági nyelv? Iratkozz fel ingyenes, 35 leckés angol e-tanfolyamunkra, és a leckék mellett azonnal tiéd egy 500 szóból álló letölthető angol gazdasági szószedet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://angolgazdasagi.blog.hu/api/trackback/id/tr375140745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása